Lucifer miksi?

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 
Pahat olo pahat olot, pahat olot vaan pahat olot vaan, pahat olot olentoineen lähti minua aikoinaan seuraamaan. Varjot seinällä, tummanpuhuvia, pelkoa kauhua terroria. Ei unta saa, ei unta saa, ei unta suostu ne minulle antamaan. En nukkua saa, en nukkua saa, kun varjot manalan koittaa komentaa. En sieluani myy en sieluan myy,  myymisen  suuntaan en edes ajatusta laita ollenkaan.

Yhden ystävän. veit sinä Saatana, miksi sun piti se tehdä oi kaunis Lucifer, paholainen, voiman isä, miksi? Miksi hänet tarvitsit? Miksi otit pois kun häntä täällä tarvittiin? En luovu minä uskosta sinuun oi Lucifer Lucifer, vaan tekosi minun päässäni saa kiertää veren väärinpäin.
Miksi näin?

Lainataan ajatuksia ja ne menee jotenkin näin.
Kavalan sekavuuden, tilani sekava, en saa ajatusta kiinni, siinä on jotain, joka pelottaa.

Tuskan huudot, huudot heikkojen, huudot sinua vastaan, ha ha haa. Ei mätäpaiseden täyttämät lampaat herrallaan saa sinua unohtumaan.
Kuolon korinaa, vinkumista ja ininää. Päässäni soi laulu rakkauden.

Rakastunut tähän olotilaan, miksi?

Ei se ketään kiinnosta.
Olen yksin kaksin, kaksin yksin.
Missä olet sieluni veli?  
 
Selite: 
tunteiden vallassa piesty riimu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa "verijade" -runoilijan omaisille :(
 

Käyttäjän kaikki runot