Rakkaus

Runoilija LapsiJokaEiNuku

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.9.2012
Viimeksi paikalla: 4.4.2023 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.12.1990

 

Kurotan kohti tuulta.

Haluaisin koskettaa sitä,
Ottaa sen kouraani,
vangita, ja tehdä siitä ikuista.

Mutta antaa virran mennä, ja viedä.
Antaa sen kulkea omaa polkua,
Ja Olla se, mitä on,
Häiritsemättä nauttia siitä.

Ja Kun viimein suljen silmäni ja pidän sieluni riippumattomana,
Tunnen sisimmissäni,

kuinka se hyväileekään minun kasvojani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot