Kivijalkasi murenee

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 3.11.2024 12:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Miksi minä miellyttäisin sinua,
et ole koskaan tässä minua varten,
enkä koskaan ole sinulle tarpeeksi.

Huudan hätäni lattialankkujen alle,
etkä sinä hölmö näe,
kuinka kivijalkasi murenee.

On vain rumia sanoja piirrettynä 
tämän talon seiniin,
josta ei ikinä tullut kotiani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä käsitän runon niin, että vihdoinkin us 
kalsit kertoa pahan olosi muille ja rakkaasi ei edes tajunnut, että kaikki tulee nyt muuttumaan ja lopulta sinä lähdet. Koskettava runo. 
Hyvin oivallettu! Kiitos!
Koskettavaa kerrontaa, kannattaa olla läsnä tässä elämässä <3 
Kiitos! 
Voimakas runo, ilmaisuvoimainen.
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot