And life goes on

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 3.11.2024 12:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sitten, kun maailman meteli vaikenee, 
 
eikä pelko huuda korvaani vääriä totuuksia, 
 
voin vihdoin kuulla, mitä sydämeni todella haluaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että on tiedossa toivottavasti myönteisiä asioita.
 

Käyttäjän kaikki runot