Kyynel

Runoilija vilper

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyynel silmässä, tulen esille halusit tai et.

valun alas poskipäätä ja tipun läsähtäen lattialle.

Eilen jouduin likaiseen liinaan ja siitä taskuun.

Kyynel silmässä, tulen esille halusit tai et.

Tulen silloin kun on surua, tulen silloin on iloa.

Kyynel silmässä, tulen esille halusit tai et.

Aina olet kuitenkin jotenkin muuttunut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot