Olin vinossa oleva taulu , joka häiritsee katsojaa
kuin repaleinen matto, joka ei lämmitä kulkijaa
olin rautainen rappuralli johon kengät putsataan
kuljin kuin juna ilman raiteita ja hapero oli mun
sielunisilta ilman kaiteita.
Sydämessä ammuttuja kumiluoteja, se maahan oli
pudonnut ja täynnä kuoppia.
Sinä nostit maasta sydämeni kuoppaisen, puhdistit
käärit sen suojaan paperiin rakkauden.
Etkä pelännyt.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä runo! tykkäsin