Tuulessa

Runoilija vilper

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan leijailla , kuin siemen tai lehti, joka leijaillee tuulessa kastumatta.
Tuntea tuulen tuoksun, ilmavirran juoksun, kuunnella sen kohinaa, sillä tuulessa kuulen äänesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat hienosti. Sopivia sanoja ei nyt oikein löydy, siksipä tyydyn toteamaan, että pidän tavasti kirjoittaa ja vajoan takaisin hiljaisuuteen.

 

Käyttäjän kaikki runot