Keltainen siitepölyverho
sirotteli ympäriinsä kirkkauden,
joka täytti halkeamat
minussa ja seinäpinnoissa.
Valo riisui maailman paljaaksi
ja kertoi salaisuudet ääneen.
Ei ollut enää varjoja,
joihin niitä piilottaa.
Perhosten nauru valvottaa öisin
en tarvitse unta, koska olen onnelinen
Silmän aluset tummuvat samaa tahtia
kuin maahan pudonneiden omenoiden kupeet.
Syksyn kynnyksellä on
kuolleita kärpäsii ja jakardikudottu esirippu
ikkunassa
kahden maailman välissä.
Me oomme täällä ja
valoton tyhjiö nyt siellä,
mistä kaikki 5500 kelviniä
ovat imeytyneet sinuun ja minuun.
Katso, me hohdamme.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi