Haravoi haalistuneita ajatuksia
nukkekodin pihalla.
Suussa maistuu nauru - kuollut, ikivanha.
Mustaa jäätä silmissä,
jotka vain heijastavat takaisin
kuvan maailmasta, josta olet irronnut.
Sokeeseen pisteeseen
muistot kaksi kerrallaan jäivät.
Lapset lasivitriinissä hymyilevät
sinulle nimettöminä
tyttärinä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, koskettava runo.