peilityyntä
hengitysääni
unia perhosista
pientä laineilua
vienoa tuhinaa
unia eilisestä ja huomisesta
vaahtopäitä
pientä korahtelua
unet löytävät nykyhetken
tsunami
huutoa ja kuorsausta
unia merenpohjasta..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi