Kyyyllähän se elämäkin joskus irvistelee Vaan kun itse seisoo päällään, hymyltähän se näyttää...oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.7.2021 1:55 Balrog1 Elämälle pitää löytää oikeat katsantokannat.... vaikka päällään seisoen 😆 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.11.2021 11:10 Fringilla Toit tällä aamuuni naurua, kiitos siitä! :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut