lumi on jo sulanut
aikoja sitten
jälkiä eivät voi enää jättää,mutta
valoisana yönä
näen ne paskiaiset
saunan nurkan takaa kurkkivat,
vuorotellen
paitsi chtulhu
joka piiloutuu sadepilven taakse
jalkansa vain näkyvät
läheisen vaaran takaa..
taitaa loputon sadekin olla
ihan Panin ilkeyttä
ja Gabrielin suopeutta
ja ne pienet nuolet..
volvon renkaat ei enää edes paikkaamalla..
mutta kovasti on jänikset lisääntyneet
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi