Optimistijolla avomerellä, 7 beaufortia. Alaston vastasyntynyt tammikuisessa metsässä,itku jäätyy hampaisiin. Maidoton äiti kiroaa rintojaan,tuuli nuolee niistä hien. 8 beaufortia,jollaa ei enää näy...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi