viidenpenninpurkkaa ja kunnon mähnämerkkareita
polttaa salaa lähes koko tupakan
juoda itsensä känniin, katumatta
ensi suudelman..
ja jos joskus vielä saisi..
polttaa salaa lähes koko tupakan
juoda itsensä känniin, katumatta
ensi suudelman..
ja jos joskus vielä saisi..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
On niitä joitakin "retronamuja" vieläkin
esim. Hopeatoffeeta, jotka tarttuvat hampaisiin
muta niin hyviä.
Kaikkea muutakin "nannaa" muistot tuovat mieleen,
jonka tunteen olisi mukava saavuttaa uudelleen.
Aina kannattaa toivoa, uskoa,
eihän huomisesta kukaan tiedä,
josko joskus sentään saisi - jotain.
Sivut