laiska alkoholisti ei jaksa ei jaksa edes juoda itseään kirjoittamaanoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.11.2018 0:01 superNatiivi Jumalainen sattuma runossasi. Kiitos runoilijalle! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.11.2018 2:38 Neito68 :D parempi sitä onkin selvinpäin kirjoittaa ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.11.2018 6:56 epeli Laiskuus on mielestäni lahjoista parhaimpia. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.12.2018 3:36 ages tässäkin olemme samaa mieltä :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.11.2018 7:19 Katariina Varjoranta Pysäyttää ja mietteisiin jättää tämä osuva :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.11.2018 9:45 Anatta Minä löysin tästä annoksen ironiaa. Hieno runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.8.2023 6:50 soppatykki samaistuin tähän. hyvä runo lyhykäisyydessään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut