tunteja! eikä haittaa.. vaikka väsyttää ystäville on aina aikaa tai sitä tehdään.. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.4.2015 0:00 Neito68 Joskus sitä menee tuntejakin... hyvässä seurassa :D Hyvä runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Joskus sitä menee tuntejakin... hyvässä seurassa :D Hyvä runo.
Sivut