vasemmalta oikealle
oikealta vasemmalle
mitenkä lie?
luettavissa
tämäkään?
sana
siellä
ja
toinen
täällä
en
kovin
kauan
jaksaisi
lukea
ärsyyn-
ty-
mät-
tä!
Selite:
ensimmäinen ja viimeinen.. :/
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joo, en mäkään...just ja just tän loppuun... ;D
silputa ja vähän tiivistellä..mutta silmät katsoo jo nyt kieroon
antaa olla!
Sivut