silmiesi pilkettä
en ole nähnyt,mutta rivien välistä lukenut
huuliesi samettia
en ole huulillani tuntenut,mutta kuvitellut
rintojesi kaarta
en ole käsilläni hyväillyt,mutta mielessäni..
vatsaasi
en ole koskaan suudellut,mutta huuleni muistavat?
ja siitä alaspäin..?
en edes uskalla silmiäni avata,unessani..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno uni vahva runo, tunteista tunnelmista ja kosketuksen muistosta, loppuosa vahvasti eroottinen
Syvä ja samalla surumielisen kepeä. Hieno teksti.
Aistillinen uni...ehkä joskus toteutuukin...kaunis, hyvä runo
Tosi paljon tykkäsin ;)
Sensuella kuvitelmaa, tulee lämmin lukiessa
Melkoinen uni, lämmin tuli, sydän suli, hyvä runo
Onpa uni! Tällaista unta mielellään näkee ja runoa lukee 😊
Sivut