huokauksia korvissa
kynnet selässä,kipuhurmio
löydetty yhteinen rytmi
leikkaus lähikuvaan: sumuiset silmät
puoliksi aukinaiset huulet
ja voihkaisut
rytmi kiihtyy
kynnet alkavat purra syvemmälle
hampaat löytävät korvannipukan
huohotus
sääret kietoutuneena selkään
hiki kiiltää
tuokiokuvia: montaasi junista ja tunneleista
rakettien lähdöistä
ruutulippu lähestyy
kierroksella ohitetut sanat kuiskataan
räjähdys
korvissa soi
korvissa soi kaikki maailman musiikki
ja revanssi voittaneelle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
loistava runo tangon taitajien yhteisestä kliimaksista!
Hyvin täytetty pyyntö...kiihkeää, eroottista tekstiä, joka ei jätä kylmäksi, pidän ; )
Kuumanakin kuumempi kohtaus
Tässähän se tuli tyhjentävästi koko elokuva, eikä kuvattu koivunlatvoja :-)
Sivut