Tänään tahdon puhua omaa kieltäni. Tänään tahdon olla oma itseni, ilman naamioita. Tänään hymyni tulee olla aito, itkuni teeskentelemätöntä, kyyneleeni suolaisia. Tänään odotan näkeväni täydellisyyden...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi