rakkauteen
itseeni
ja kyyneleiden puhdistavaan voimaan..
ihmisyyteen
sinuun
ja puoliksi syötyyn ananakseen
rahan voimaan
paperiin
ja kaikkeen mitä postataan
...
itseeni
ja kyyneleiden puhdistavaan voimaan..
ihmisyyteen
sinuun
ja puoliksi syötyyn ananakseen
rahan voimaan
paperiin
ja kaikkeen mitä postataan
...
..aaaaand they call me stupid
for thats my middle name!
for thats my middle name!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ja toi sun toinen nimi...sitä ei ehkä käytetä noiden mainittujen asioiden takia, vaan jostain muusta syystä... :D
Don't care
Sivut