aikaahan on..
tuntitolkulla tuhlattavaa
huomenna
tai siis myöhemmin tänään
ihan koko päivä
paitsi,että..
tuon kellon viisarit taas juoksevat
nukkuakin pitäisi
ennen seuraavaa aamua
tai päivää
siltikin..
kuuntelen kahdeksankymmentäluvun heviä
juutuupista
miten minä tämänkin aikoinaan missasin?
helposti
silloin muinoin oli vain kello...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi