Tyttöystäväni jätti mieleltänsä järkkyneen
Sekin luuli,olen hullu,kun ympärilleni pälyilen..
Koko ajan mietiskelen,mikä minut tyydyttäis
Harhaisissa aivoissani,ajatuksia läjittäin
voisitko opettaa,itsehillintää?
Jotakin tai jonkun tarvin kokoamaan mieleni
En voi nähdä onneani,sokeat on silmäni..
Kerrot vitsin,huokaa suuni,sinä naurat itkuuni
Onnettomat ikuisesti,rakkaudelle protesti
Jos joskus kuulet nämä sanat,kuiskauksena tuulessa
Ennenkuin on myöhäistä,ala elämästä nauttia!
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=CCdOVThsWEg
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Outo on sana mparanoidi minulle, mutta oikein siunauksellista joulua sinulle.
ei paha ollenkaan :-)
Elämästä pitäisi aina nauttia...toki hetken surujakin on, mutta silti. Hyvä runo
Hyviä runoja sinulla
hmm..
Sallassa ei muistaakseni haise :)
täällä kyllä ...sentäs Paska kaupunni
ja muka rahaa ku haisee.. pyh
siis... osaatteko paranoidin? :D
Pidin kovasti tästä runosta. Hyvää ja sujuvaa kerrontaa pienellä huumorillakin, aina ajankohtaisesta aiheesta. Opetustakin lopussa. Hyvin soljuvat riimit tukevat hienosti asiaa.
En mie osaa, mutta runosi on hyvä ja koskettava :D Kiitos!
Sivut