kaikki mitä sanot
käytetään sinua vastaan
kaikki mitä teet
löytyy syytelistastasi
tänäänkin, kaikki mitä sanoit tai teit
erilaisessa maailmassa, eilen
löytää sinut, housut nilkoissa
ja Joku canceloi
koska on mahdollisuus
ja Oikeus
menneistä synneistä rankaista
mitä siitä, mitä olet nyt
se on mennyttä
käytetään sinua vastaan
kaikki mitä teet
löytyy syytelistastasi
tänäänkin, kaikki mitä sanoit tai teit
erilaisessa maailmassa, eilen
löytää sinut, housut nilkoissa
ja Joku canceloi
koska on mahdollisuus
ja Oikeus
menneistä synneistä rankaista
mitä siitä, mitä olet nyt
se on mennyttä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vauhtia ja erilaisia tilanteita
karikkoa ja suvantoa
- kajakissa on oltava luja pohja
jotta selviää!
Sivut