Minä olen jätös. Elimistön hylkäämä, hyväksikäyttöön kelpaamaton. Tuore, ehkä jopa vetelä, häiriten esteetikkojen aisteja. Toisaalta - jos paska ei haise, se on pilalla.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Minä olen jätös. Elimistön hylkäämä, hyväksikäyttöön kelpaamaton. Tuore, ehkä jopa vetelä, häiriten esteetikkojen aisteja. Toisaalta - jos paska ei haise, se on pilalla.
Kommentit
kyyl, paskallakin on oma tehtävänsä.. vähintäänkin mielenkiintoisia runoja
Sivut