rakkahimmat
kaukaisimmat
ystävyydestä eläviksi
aurinkoiset
lämpimäiset
tuulen takaa temmatuiksi
kaunehimmat
iloisimmat
keveydestä muistelluiksi
läheisimmät
vaan ei vähäisimmät
ihon alla rakastetuiksi..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo
tämä on lämminhenkinen voimaannuttava runo, kokonaisuudessaan mieltä piristävä, rakkaus kumpuaa joka säkeessä omalla tavallaan
Sivut