ensin oli monimuotoinen arkkitehtuuri
tasapainoinen elämän ja kuoleman ihme
vasemmalta oikealle lineaarisesti
ja tarpeeksi lyhyesti antamaan muillekin tilaa
tasapainoinen elämän ja kuoleman ihme
vasemmalta oikealle lineaarisesti
ja tarpeeksi lyhyesti antamaan muillekin tilaa
sitten tuli ihminen
kaikkine ihmeellisine keksintöineen
lisäämään elämän pituutta
keinotekoisesti
arkkitehtuuri alkoi löytää symmetrian
ja monimuotoisuus hävitä
samat betoniviidakot korvasivat luonnon
joka puolella maailmaa
maa itki verta...
lopussa oli kuolema
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Meitä ihmisiä kuolema kohtaa väistämättä, mutta toivottavasti ei maapalloa...vaikkei siitäkään itse enää 50 vuoden päästä mitään tiedä... Hyvä runo.
Sivut