väreistä vaatimattomin
harmaata, mustaa ja valkoista
mitäänsanomatonta tyhjää
kaikenpeittävää
harmaata, mustaa ja valkoista
mitäänsanomatonta tyhjää
kaikenpeittävää
vihreää vaiko elävää
sinistä veden peittämää
mahdsollisuuksien täyttämää
lupauksien erämaa..
punastun tekemättömyyttäni
olemattomuuttani
häpeän mustavalkoisuuttani
ja harmaudun pois...
olemattomuuttani
häpeän mustavalkoisuuttani
ja harmaudun pois...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hits hyv
Sivut