orjien vapauttaja Roomaa uhkaava muinaisen maailman Jimmy Hoffa ja perse leuassa...Selite: Kirk Douglas 99 vuotta!oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.12.2015 0:20 Star Hehee, hauska. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.12.2015 0:24 Neito68 Huvittava runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.12.2015 0:29 surun sisar Rekan kyydissäkö Spartacus matkaa Helsinkiin? Leuassa kuitenkin sinulla vielä todennäköisesti eilen ajamaton.. Muistan elokuvan:Särkyneitten haaveitten kaupunki. Onnea Kirk. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.12.2015 17:13 3f521a518aabacceb7795196534d14d5 Sanotaanko näin että loppu yllätti. Iloisesti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 11 12 13 14 15 16 17 18 19 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Huvittava runo
Leuassa kuitenkin sinulla vielä todennäköisesti eilen ajamaton..
Muistan elokuvan:
Särkyneitten haaveitten kaupunki.
Onnea Kirk.
Sivut