*Helvetillistä...*

Runoilija Puh-Nalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004
Viimeksi paikalla: 19.6.2024 17:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen höpsöliini joka tuntee liian usein elämän kaatuvan niskaan... (Ei enää, sillä Puh-Nalle on onnellinen ;) <3 ) (22.8.2012 tutustuin täällä elämäni rakkauteen <3 , kiitos tälle sivustolle siitä :) <3 )
 

Kaikki pyörii pääni sisällä,
se on pelkkää suurta helvettiä.

Miksi kaikki on ollut niin vaikeaa,
nyt onneksi rakkaus kukoistaa.

Kunpa saisin vielä pojat syliini,
eivät aina kaukana olisi.
Nyt on kaikki sekavaa,
ja mukanakin poliisi.

Olen käynyt läpi jo osan tuskaa,
ympärillä valhetta,
voi helvetti mitä moskaa.

Välillä pitelen päätäni kaksin käsin,
että hukkuisi saatana päästäni huutamasta.
Antaisin mitä tahansa,
unesta hyvästä, tai muutamasta.

Kunpa loppuun jaksaisit kaiken katsella,
etkä koskaan rinnaltani pois sä astella.

Selite: 
... ei ole mitään sanottavaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot