Olin niin odottanut,
välillä jo luovuttanut.
Tänään tulitkin kanssani,
ja sinut sai tuntea ihoni.
Ei mitään yllä,
hymyä vain,
kun kanssasi tulla,
nyt suihkuun sain.
Olin miettinyt mille,
kaikki se tuntuu,
kun ihoa vasten vesi vain soljuu.
En koskaan unohda päivää tätä,
en ikinä mitään,
siitä mielestäni jätä.
En koskaan enää malta odottaa,
että suihkuun pääsen,
taas kanssas uudestaan.
Selite:
:) <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi