Yritystä takana,
yhtä paljonko edessä.
Aivan kuin uisin mustassa vedessä.
En näe eteeni,
pelkään katsoa taakseni.
Onneksi sinä uit viereeni.
En tahtoisi odottaa,
jokainen päivä kiduttaa.
Tahtoisin ilouutisen julistaa.
Tahdot, jaksat ja haluat tukea.
Susta haen, jokapäivä apua.
Anna anteeksi jos jaksa en uskoa...
Selite:
<3 <3 <3 <3 <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi