Tronen

Runoilija sisäolento

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

När man sitter på en snurrande stol
kan man sluta ögonen och lägga ner sin fot
snurra stolen
och tänka sig
att det är världen som snurrar kring

Selite: 
Haha. Ei enää svetisismi.
Kategoria: 
 

Kommentit

no kiva kun joku kirjottaa ruotsiks.
Meikäläistä toi sluta kyllä vähän tökkii, mutta mitä pienistä.

Hahaa! Tama toimii ja hyvin.
Kiitos hymysta!

Haa, sä väistit sen hupaisasti :)

Menar du? :P

Jep, kyllä tämä toiseksi kotimaiseksi toimii paremmin ;P

 

Käyttäjän kaikki runot