Vaan ei se aina onnista
nousta korkealle ilman rohkeutta
jalkojen ontuessa
Ihan turhaan toivot ansaitsematonta nousukautta
Uskalla toimia,
toistele ääneen, miten äiti neuvoi
Raukat unohdetaan nopeasti
Opi näkemään oikein,
unelmasi toteutuvat ilman lisäehtoja
Lopulta elät
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi