SIELUNLAULUA

Runoilija meeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suutarin lapsilla ei ollut kenkiä. Eikä leipurin muksuilla leipää. Kalastajankin lapset söivät muurisavea nälkään. Se joka antaa, sille annetaan. Se joka auttaa itseään, sitä autetaan. -SE MIKÄ EI TAPA, SE VAHVISTAA...!
 

Vaari sanoi,
että kaikki koettu
mikä
runoiksi kirjoitetaan
on sielunlaulua
jota sanoitetaan.

Sinä,vaari lähdit ,
en sano
että pois.
Aivan kuin
haudallaankin
hän luonain
ollut ois.

Minä yksin en itke
sinä olet kanssain mun.
Minä kaipaan niin sinua
ja hahmoasi sun.

Sinä kätesi otsallein laitat...
Minä tunnen!
Minä vannon sen!
Tuskani pois sinä taitat.
Ja olen jälleen lapsonen:
Näen torppasi ylvään vaari,
näen itseni ja sun.
Näen kuinka tuo pieni saari
oli turvapaikkani mun.

Minä siniset silmäsi muistan
ja viisaan ilmeesi sun
minä sanasi ikuisesti toistan
olit rakas vaarini mun.

"Kaikki koettu mikä
runoiksi kirjoitetaan.
On sielunlaulua
jota sanoitetaan..."

Tästä sielunlauluni
sanoitettu on.
On vaarini ikuisesti
kuolematon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on todella liikuttava ja kaunis.
Hyvää syntymäpäivää!

Ruonosi on kaunis. Luen sen uudelleen ja uudeleen.
Niin ja hyvää syntymäpäivää sinulle.

Runosi koskettaa todella syvältä. Sielun laulu, voiko enää kauniimmin sanoa?

Sielunlaulusi värisytti minunkin sieluani. Onnittelut syntymäpäivällesi.

Tää meneeee suoraan suosikkeihin. Todellakin

 

Käyttäjän kaikki runot