Vaikenit,
vielä hetki sitten viihdytit
Bluespojan herkät sormet
hivelivät kaulaasi
saivat haukkomaan henkeä
tuhannet ja tuhannet valittavat
mutta
koskaan et kuole
hivelee soinnut
vielä mentyäsikin
Selite:
R.I.P. B.B. King
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno, kauniskin runo
kunnioittava
Musiikki ei koskaan kuole, se jatkaa eloaan ja koskettaa sisintäämme tavoilla mihin mikään tai kukaan muu ei pysty.