Nimetön

Runoilija laitapakki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Painaudun kylkeesi
talttumaton voima kuljettaa
sormiani pitkin linjoja
kaaria ja tuoksuasi
heräävään haluusi kytkeydyn
siihen josta vain haaveilin kerran

nyt emme haaveile
otat minut
tavalla josta en osannut edes haaveilla

olet lihaa ja verta
intohimoa ja nautintoa

eteerisen täydellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo

Nätti, aistikas runo. pidin :)

Tämä runo saa lukijansa sekaisin,veren kuohumaan,sykkimään..

" otat minut tavalla mitä en osannut edes haaveilla" - kertoo lukijalle lukemattomia mahdollisuuksia mielikuvitus laukkaa,..:)

Upea

Aistillinen, kiihkeä, kaunis runo

VoW! Tässä oli kiihkoa ja tunnetta!

Kaunista Ja tulista runosi sanat soljuvat..

Upeaa Pidin oikein Paljon..

Sensuellin eroottinen lataus on tässä runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot