Turvaton turva

Runoilija Mahdollinen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.10.2024
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 20:28

Asuinpaikka: SIURO
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.3.1974

 
Valehtele vaan
kunhan tahdot hyvää

Kiedomme toisiimme toiveet ja pettymykset
Niiden lämmöstä luomme turvan
Joka muovisena pitää kiinni
muttei anna hengittää

Näin kävi
Kun minä unohdin minut
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, itseäänkään ei pidä unohtaa.
Niinpä. Nuorempana tuli siihen(kin) sorruttua.
 

Käyttäjän kaikki runot