Puutarhajuhlat

Runoilija Mahdollinen

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 23.10.2024
Viimeksi paikalla: 24.10.2024 7:17

Asuinpaikka: SIURO
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.3.1974

 
Illalla, kun naisten huulipunat on syöty
ja osaa ihmisistäkin
Alkavat hahmojen kulmat pyöristyä
Illan armeliaassa valossa
 
Yhdessä, emme yhtä
Mutta mieli kaipaa sopua
Jota viini tarjoaa
 
Aamulla köynnökset luikertelevat puutarhassa
kuin kädet yön
ja vaatteiden harsoissa
Eilen olin viini
Nyt vain hapokas jäämä oman lasini pohjalla
 
Kerään illan sirpaleet ja rakennan niistä muiston
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvattu ja kirjoitettu. Tunnelmaan pääsee sisälle.
Ilmeisesti Halloween -juhlista on kyse.
Humaltua voi monella tapaa, krapulasta puhumattakaan ;)
 

Käyttäjän kaikki runot