Vieras kaupunki,
vieraan huoltoaseman parkkipaikka
Kurvaat pihaan minulle
vieraalla autolla
Olet silmissäni suunnattoman kaunis
Tervehdimme huomaamattomasti
Sydämeni pakahtuu, haluaisin koskettaa,
siepata syleilyyni ja suudella
En saa koskea
Menet edeltä kahvilaan
Seuraan perässä huomaamattomasti
Haluan, intohimoisesti haluan sinua koskea
En saa koskea
Juomme kahvit
Uppoudun kauniisiin silmiisi
Ovatko ne harmaat, siniset vai jotain siltä väliltä maailman kauneimmat silmät
Haluan uppoutua kietoutua sinuun, mutta
En saa koskea
Kerrot työpäivästäsi, huulesi liikkuvat
Haluaisin suudella ihania huuliasi
En saa koskea
Ajamme mökille
Saan koskea
Sänky hajoaa, repeää kahtia
Olen epäonninen
Nauramme
Olen onnellinen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taidetta olisi sen säilyttäminen, sen haluaisin oppia.
Miksi arki ja ikävät asiat pilaavat usein kaikista kauneimmat asiat elämästä?