Helisevää naurua
onnellisia sanoja
kikatin kun kimalsi maailma
Tämä hetki on loppu
Mitä onnellisin alku
Nyt ei ajatuskaan sydämeen satu
Se hetki
Sai hymyn pitkään pysymään
Ja toivo heräsi
ehkä huomenna en itkekään
Selite:
<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pirteä, iloinen runo...hyvä : )
Loppu on myös alku,
toiveikas runo kauniilla sananvalinnoilla.