Kuu kuiskii kylmää
hiuksia pyyhkii hiljaisuus
voiko lasipölyä hengittää
ilta hämärtyy kuin todellisuus
kipinöitä sormenpäissä
katse kauas kurottaa
ehkä varjojen meressä
pilkahduksen nähdä saa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kaunis. Huokuu toivoa.
Todella kaunis. Huokuu toivoa.