Uudenvuodenpusu

Runoilija Mirachie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pikkuruinen kaupunkilaistyttö joka koittaa kanavoida tunteensa muuhunkin kuin kyyneliin ja nauruun. Tämä on sitten tulos. Saa kommentoida runoja ja arvostan arvosteluja :)
 

Minuutit kulki lentäen
ja koitti yllättäen aika sen
vedin sut lähelleni sydän pamppaillen

Huulesi kuin humalaa
Hetken taikaa kuplivaa
se tunne oli sulaa unelmaa

Sytyin sadoiksi kipinöiksi
sydän rakkaudesta räjähti
rakettien lailla värimereksi

Yhdellä sanalla onnellinen
ja kaikin puolin merkityksellinen
oli se uudenvuodensuudelma
täydellinen

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot