Ilman sinua
Eivät siipeni kantaisi
Olisi vain
Päivät liian pitkiä elättäväksi
En näkisi tulevaisuutta
Kulkisin vain
Kantaen turhia menneitä
Mutta kun olet
Sinä
Siinä vieressäni
On maailma rajaton
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi