Mummon mökki

Runoilija Jenpu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.7.2024
Viimeksi paikalla: 24.8.2024 22:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.3.1992

 
Kirjoitan sinulle runon. 
Olit sitten lähellä tai kaukaa,
Siellä linnut sinulle laulaa.

Vesi kirkkain luo loistettaan, 
Voit jo kesää melkein koskettaa, 

Havupuiden humina, itikoitten kutina
ja kaupungin kaukainen hulina. 

Sinä olet mummon makaronivelli,
Mansikan makuinen karamelli.

Sinä olet mökki, mummon kokoinen mökki.

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot