Piikitkäät ovat vartensa sen,
Tulipunaiset huulet naisen.
Liiaksi ei häntä kylmäksi sanota,
Ruukkujen taakse hän voi sanoja kadota
Tulipunaiset huulet naisen.
Liiaksi ei häntä kylmäksi sanota,
Ruukkujen taakse hän voi sanoja kadota
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi