Pitkät pimeät tunnit

Runoilija Hekate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2024
Viimeksi paikalla: 30.8.2024 1:07

Asuinpaikka: Tuusula
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

He yössä kohtaavat
Vetoa toisiinsa tuntevat
Yön pitkät pimeät tunnit hitaasti kuluvat
Lisäävät kiellettyä nautintoa
Aamu kun sarastaa
Tiet yhdessä eroaa
Tämä uudestaan ei tapahdu milloinkaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti jotkut ihanat hetket voivat tapahtua uudestaan.
 

Käyttäjän kaikki runot