Aika

Runoilija Hekate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2024
Viimeksi paikalla: 30.8.2024 1:07

Asuinpaikka: Tuusula
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lahjomaton aika…

Iltasäteet auringon laskevat taas.
Jälleen ohi yksi päivä kallisarvoista aikaa.
Aika vie kaiken kysymättä lupaa, odottamatta, antamatta armoa.
Aika ei odota, ei kumarra eikä taivu. 
Se vain jatkaa kulkuaan suoraviivaisesti
ilman mutkia, katsomatta taakseen. 
Ei väistöä, ei pysähdystä.
Se on kuin sydän, kaikki tai ei mitään.
Aikaa ei voi omistaa, ei lahjoittaa, ei piilottaa eikä säästää. 
Aika on kaikkialla ja ei missään. 
Siihen ei voi tarttua, sitä ei voi halata, aikaa ei voi rakastaa tai vihata,
ajassa ainoastaan eletään. 
Elämä on aina tässä ja nyt.
Tässä hetkessä.
 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viiisasta pohdintaa, kannattaa olla aikaa lukea.
 

Käyttäjän kaikki runot