Tie

Runoilija winneroflife

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohti kotia yössä kuljen.
Tuuli vain kanssani huokaa.
Sameat silmäni tiukkaan suljen.
Eikai kukaan tuskaani huomaa.

Kyyneleet nää kipua tuottaa.
Sydämeen saakka ne koskettaa.
Poskiin jälkiä menneistä uurtaa.
Tunnetta selvittää en vain osaa.

Kuu taivaalta hiljaa kuiskaa.
Minä tietäsi valaisen.
Voit mietteesi raskaatkin poistaa.
Suuntaan oikeaan ohjailen.

Sun tietäsi kyyneleet muokkaa.
Ne vahvaksi sen lujittaa.
Avaa silmäs ja tarkoin katso
kuinka onnea kajastaa jo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot