Tienpäällä

Runoilija ameliq

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 12.1.2024
Viimeksi paikalla: 6.5.2024 13:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kiihdytit
annoit pyörän laulaa
tunsin vartalosi kosketuksen
ja koko sieluni voihkaisi sinusta
se voihkaisi lämmöstäsi
sytyttäen routani tuleksi...

Siinä
tienpäällä.

Kiihdytit
kiihdytit äärimmilleen
painauduin sinuun
ja vartalomme syleilivät toisiaan
sulautuen yhdeksi
yhdeksi roihuavaksi liekiksi...

Siinä
tienpäällä.

Hiljensit
kiihdytit jälleen
ja vartalomme leikkivät lemmellä
moottorin laulun tahdissa
kostuen toistensa suudelmista
tuona kauniina
kuumana hetkenä
tuulen hyväillessä kasvoja
kesäisen sateen keskellä...

Siinä
tienpäällä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiivistunnelmaista kerrontaa, kiihkeää luettavaa uudelleen ja uudelleen.
Kaunis Kiitos!!
 

Käyttäjän kaikki runot